Schoenmode

Schoenmode voor Dames, Heren en kinderen.

Dames
2013-10/gabor-ds_1.jpg

Wij bieden u een uitgebreide damescollectie van ballerina’s, korte laarsjes, sandalen, pumps, boots, mollieres en loafers. Stoer en trendy in verschillende hakhoogtes. Comfortabel, ook voor losse (podologische) zooltjes, geschikt voor elke gelegenheid, van klassiek tot sportief. Bij ons bent u op het juiste adres. Kom langs en overtuig uzelf.

Meer...


Heren
2013-10/bommel.jpg

Ruchti Schoenmode biedt u een uitgebreide herencollectie in verschillende stijlen, vormen en varianten. Schoenen voor een dag op kantoor, voor het dagelijks zakendoen of voor vrijetijdsactiviteiten. Van stoere kleurrijke sneakers tot geklede schoenen welke zowel onder een kostuum als onder jeans gedragen kunnen worden.                                                                                                                         

Meer...


Kinderen
2013-10/redrag.jpg

Of uw zoon of dochter nou net begint te kruipen, lopen, naar school gaat of elke dag op de fiets naar school moet; wij hebben een ruime keus in kinderschoenen. De kinderschoenencollectie bestaat voor de jongens uit stoere klittenbandschoenen, veterschoenen en boots. Voor de meisjes uit bandschoenen, boots en lage veterschoenen.

Ook op het schoolplein geldt; je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken.

Meer...


Wandelschoenen

2011-05/schoenwandel_1.jpgEen van de belangrijkste onderdelen van zijn natuurlijk je schoenen. Deze moeten stabiliteit, goede demping en voldoende grip geven. Omdat wandelen een sport is die je het hele jaar door kan beoefenen, en het herfst- en winterweer erg nat kan zijn, is een waterdichte schoen geen overbodige luxe. Wij hebben daarom een ruime keus in waterdichte modellen in de collectie.

Meer...


Onderhoud

2011-05/schoenonderhoud.jpgSchoenen blijven het mooiste en het best in conditie als u ze goed verzorgt. Regelmatig onderhoud zorgt voor het behoud van een goede pasvorm, originele kleur- en materiaal eigenschappen. 

Meer...