Sportshop

Bij ons kunt u terecht voor verschillende sporten

Wintersport
2013-10/atomic-ski.jpg

Skieen: Winter en sporten: een unieke combinatie.
Snowboarden: Snowboarden is ontstaan uit skateboarden en surfen in de Verenigde Staten. 
Schaatsen: Uit archeologische vondsten is gebleken dat er al in de oertijd werd 'geschaatst'.

Meer...


Running
2013-10/cumulus.jpg

Ben je een hardloper in hart en nieren of wil je er juist mee beginnen?

Loop je het liefst alleen of juist in een groep? Running is de enige sport die je echt overal en altijd kunt beoefenen. In principe heb je alleen goede loopschoenen en kleding nodig. Natuurlijk is een goede warming-up, een goede looptechniek en na afloop de cooling-down onontbeerlijk.

Meer...


Wandelsport
2013-10/lowa-wandel.jpg

Een van de belangrijkste onderdelen van zijn natuurlijk je schoenen. Deze moeten stabiliteit, goede demping en voldoende grip geven.

Lage schoenen zijn aan te bevelen aangezien vanwege de lange paslengte bij Nordic Walking de halfhoge of hoge schoenen meer weerstand bieden bij het afwikkelen van de voet.

Meer...


Zaal- & Veldsporten
2013-10/indoor.jpg
Wist je dat korfbal ontstaan is in Nederland?

Korfbal is de enige sport die beoefend wordt door gemengde teams. En dat volleybal is ontstaan door een combinatie van spelregels van tennis, basketbal en honkbal?

Meer...


Voetbal
2013-10/nike.jpg

Voetbal is nog steeds volkssport nummer 1. Professioneel, op de club in de buurt of op het grasveldje om de hoek, voetballen is en blijft een geweldige sport.

Balgevoel, inzicht, goede conditie en teamgeest zijn eigenschappen die een voetballer nodig heeft.

Meer...


Fitness
2013-10/fitn_1.jpg

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat sporten en beweging noodzakelijk is voor een gezond lichaam. Voor iedereen is er wel een sport te bedenken die hem of haar het beste past. Fitness is een hele toegankelijke sport voor zowel jong als oud.

Met fitness wordt het geheel van sporten en activiteiten bedoeld die bedreven worden in sportscholen, fitnesscentra of thuis. Fitness kan gericht zijn op algehele conditieverbetering, vetverbranding en afslanken of Meer...


Tennis
2013-10/tennis.jpg

Of je nu af en toe een balletje slaat of een fanatieke tennisser op niveau bent, wij hebben een uitstekende collectie rackets, kleding, schoenen en accessoires.

Een nieuwe bespanning op zijn tijd is geen overbodige luxe. De elasticiteit van een snaar zorgt voor de balversnelling en zorgt ervoor dat trillingen gedempt worden. Meer...


Bad & Beach

2013-10/bad.jpg

De zon schijnt, de temperatuur is bijzonder aangenaam en wij Nederlanders zoeken dan graag verkoeling aan het strand of in het zwembad. En daar hoort natuurlijk een passende outfit bij.

Wij hebben een ruim aanbod in bad- & beachkleding voor zowel de recreatieve als de professionele zwemmers.

Meer...